Copaci prabusiti la pamant, autorisme grav avariate cu geamuri sparte si tabla indoita, strazi inundate. Acesta este bilanţul unei furtunii puternice de cele mai multe ori si desi dureaza doar cateva minute, este destul cat sa dea batai de cap multor posesori de autoturisme fara asigurare CASCO.

Multi dintre conducatorii auto nu-si mai cumpara un produs auto CASCO traditional deoarece nu si-l mai permit sau considera ca sunt destul de atenti in trafic, astfel incat nimic rau nu li se poate intampla. Sunt insa situatii ca cea descrisa anterior, cand nu mai te poti ascunde de consecintele unei furtuni puternice si un accident auto poate avea loc.

Pentru astfel de situatii si nu numai, exista asigurarea CASCO Perfect Cover oferit de City Insurance. Este o asigurare accesibila, care ofera acoperire exact pentru riscurile pe care soferii nu le pot controla.

Bine de știut:

Asigurarea CASCO Perfect Cover este destinata numai Persoanelor Fizice

  • Poate fi achizitionat individual sau la pachet cu polita de asigurare de raspundere civila auto (RCA) pentru aceeasi perioada, multiplu de 1 luna, indiferent ca este vorba de 1 luna, 2 luni sau 12 luni, la acelasi pret cu aceasta, sau ulterior, pretul din oferta fiind valabil în continuare timp de 60 de zile.
  • Asigurarea Casco Perfect Cover se poate incheia indiferent de asiguratorul unde este incheiata asigurarea RCA.
  • Acest produs de asigurare este oferit fara inspectie de risc si fara poze.
  • Nu se aplica fransize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>