fbpx

Mai exact, cand te ajuta Vital Care?

E vital sa fii acoperit la momentul potrivit.Mai ales ca, stim cu totii, tratamentele pentru cancer pot deveni o povara greu de suportat. De aceea, am creat Vital Care,  o asigurare unica prin care preluam toate grijile legate de tratament si te ghidam in asa fel incat tu sa iti recastigi usor increderea, optimismul si mai ales, timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Ce acopera Vital Care?

in mare, acopera tot ce tine de sanatatea ta dar si de o stare bine de care ai venoie atat tu cat si toti ceilalti din jurul tau.Vital Care inseamna nu doar acoperire pentru tratamente si terapii ci si consultanta si indumare ca sa treci mai usor peste toate obstacolele intalnite in cale.

Cum Accesez beneficiile acoperite?

Destul de simplu.Folosesti oricare dintre cele 3 metode pe care ti le punem la dispozitie.Evident, cel mai usor e sa mergi in oricare dintre clienicile partenere din reteaua Mediqa Net pentru a beneficia de servicii fara sa fie nevoie sa scoti vreun ban din buzunar.Sau poti sa mergi la orice clinica din afara retelei Madiqa Net si iti platim noi serviciile prin cardul Easy Pay.O alta varianta e sa platesti tu, direct, la orice clinica din afara retelei si sa iti recuperezi, apoi, banii prin dosarul de rambursare.

Asigurarea acoperă și:

– leucemie

– limfom malign

– tumori maligne ale măduvei osoase

– tumori maligne ale pielii

– carcinom cu celule bazale

– carcinom in situ și neoplazia intra epitelială cervicală